Prečo je Alfresco tou najlepšou voľbou pre softvér na správu dokumentov

Alfresco Document Management System

Preskúmali sme, ako navrhnúť systém správy dokumentov (DMS), ktorý je pre každú organizáciu nenahraditeľným nástrojom. Teraz by nás zaujímalo, aké je najlepšie riešenie pre všetky platformy ponúkané na trhu.

Našim zákazníkom pomáhame prechádzať na systém paperless. Dokážeme to pomocou riešení pre správu dokumentov Alfresco a to hlavne z nasledujúcich dôvodov:

1)OTVORENÁ ARCHITEKTÚRA

Alfresco je založené na princípe otvoreného zdroja. Môže pracovať bez problémov s akýmkoľvek systémom alebo databázou. Táto platforma sa od iného softvéru s otvoreným zdrojovým kódom odlišuje vysokou kvalitou a konzistentnosťou prevádzky.

2)BEZPLATNÁ INTEGRÁCIA

Alfresco, ktoré sa používa na vytváranie softvéru na správu dokumentov, je známe svojou okamžitou integráciou s najpopulárnejšími službami tretích strán vrátane Microsoft Office, Dokumentov Google, e-mailových klientov atď. Medzi platformami, modulárnou architektúrou a otvorenosťou jej komponentov umožňuje integráciu Alfresco ECM s existujúcou infraštruktúrou. Ak je potrebné implementovať funkčnosť mimo dosahu, je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie vyvíjať nové moduly, ako vytvárať produkt úplne od nuly.

3)VYSOKO PRISPÔSOBITEĽNÉ

Open-source základ softvéru pre správu dokumentov Alfresco umožňuje zmeniť predvolené funkcie. Rámec Spring Surf umožňuje prispôsobenie používateľského rozhrania vašim konkrétnym požiadavkám. Dashlets (moduly) bez námahy rozširujú možnosti. Väčšinou sa používajú na zobrazenie zhromaždených informácií. Okrem toho spoločnosť Alfresco vydala aplikačný vývojový rámec (ADF), ktorý vývojárom umožňuje vytvárať vlastné používateľské rozhranie založené na existujúcich komponentoch, aby lepšie vyhovovalo potrebám zákazníkov.

Ďalšou výhodnou ponukou sú vlastné stránky na úplné zobrazenie. Pokiaľ ide o metadáta, flexibilita systému Alfresco umožňuje používateľom pridávať do nahraných súborov vlastnosti okrem použitia predvolených vlastností. S Alfresco ECM je navrhnutá široká škála možností, aby vyhovovali najneobvyklejším potrebám podnikania.

4)OCHRANA SPOĽAHLIVÝCH ÚDAJOV

Autentifikácia a autorizácia zaručujú bezpečnosť citlivých údajov. Alfresco podporuje rôzne typy autentifikácií. Alfresco navyše umožňuje vývojárom ľahko nakonfigurovať štandardné autentifikačné protokoly, integrovať LDAP do Alfresca a implementovať vlastný autentifikačný protokol. Môžete tiež použiť ďalšie moduly pre vlastné typy autentifikácie. Používatelia by mali mať s bezpečnostným modelom Alfresco DMS oprávnenie na prístup k obchodným súborom. Je možné sa zaregistrovať iba prostredníctvom pozvánky.

5)ROZŠÍRITEĽNOSŤ

Pokiaľ ide o škálovateľnosť, hlavný rozdiel medzi vydaniami Community a Enterprise Edition spočíva v tom, že vydanie Edition podporuje zoskupovanie. Community a Enterprise vydania DMS od Alfresca poskytujú neobmedzený počet súbežných relácií používateľov a API. Jediným obmedzením, s ktorým sa môžete stretnúť, je výkon serverov a databáz, ktoré používate. Počet aktívnych používateľov a počet súborov definujú požadované hardvérové kapacity. Napríklad potrebujete 2x serverový procesor (1xDual-Core) min 30 GB + úložný priestor na ukladanie 1 miliardy dokumentov prezeraných a upravovaných maximálne 20 používateľmi.

zdroj: aimprosoft.com

Pridať komentár