Nástroje systému správy dokumentov zvyšujú efektivitu práce

Systém správy dokumentov (DMS) zaisťuje, aby sa správne nástroje – a správne informácie – dostali do rúk správnym ľuďom. Od inteligentného vyhľadávania dokumentov, ktoré pomáha zákazníkom rýchlejšie odpovedať na otázky, až po automatizáciu pracovných postupov, ktorá udržuje tempo obchodných procesov a upozorňuje manažérov na konanie a nečinnosť zamestnancov. Systém správy dokumentov (DMS) môže pomôcť vašej organizácii zvýšiť produktivitu a efektivitu.

Znížte počet chýb pri vyťažovaní a vyhľadávaní dokumentov, znížte vyhľadávací čas a ušetrite náklady na kopírovanie pomocou jediného systému, ktorý spravuje papierové a elektronické dokumenty, fyzické záznamy, multimediálne súbory a e-mail. Použitie jednej platformy na správu všetkých informácií o vašej organizácii vám umožňuje dôsledne uplatňovať zásady a postupy záznamov o organizácii bez ohľadu na formát dokumentu.

Zvýšená efektívnosť, ako aj vyššia produktivita zamestnancov, môžu ušetriť až 6 000 hodín ročne alebo 2,4 pracovných miest na plný úväzok.

Snažíme sa poskytovať prvotriedne riešenie správy dokumentov, ktoré zaisťuje, že správa dokumentov pomáha vašej organizácii zvýšiť produktivitu a efektivitu pomocou:

  • Inteligentných metód vyhľadávania, ktoré podporujú vyhľadávanie podľa akýchkoľvek dostupných kritérií.
  • Zjednodušenej distribúcie dokumentov a lepšej zodpovednosti s automatickým smerovaním a oznamovaním pracovných postupov.
  • Zníženia pracovných a administratívnych chýb pomocou automatizovaného OCR a indexovania.
  • Správy všetkých vašich organizačných archívov z vášho počítača.
  • Rýchlej distribúcie dokumentov s publikovaním na webe.

Riešenie pre správu digitálnych dokumentov poskytuje vašim zamestnancom okamžitý prístup k informáciám, ktoré im umožňujú robiť lepšie rozhodnutia o problémoch, ktoré majú vplyv na zisk vašej spoločnosti. Vďaka správe digitálnej dokumentácie budú vaši zamestnanci schopní podporovať svoje pracovné procesy, pracovať a spolupracovať efektívnejšie a robiť lepšie informované rozhodnutia – dramaticky tak zvyšujú produktivitu a zároveň zrýchľujú tempo podnikania a spokojnosť vašich klientov.

Zdieľanie je starostlivosť!

Zdroj: technology-innovators.com

Pridať komentár