Ako urobiť digitálnu transformáciu v podniku a uspieť s Alfrescom? Časť 1.

Stále viac spoločností transformuje svoje obchodné procesy digitálne. Podniky však ešte stále ani zďaleka nie sú technologicky inovované. Premýšľali ste niekedy nad tým, čo vám bráni v postupe v podnikaní? Nie? Zamyslime sa spolu.

Alfresco je špičková otvorená zdrojová platforma pre správu podnikového obsahu a softvér na správu podnikových procesov. Uvažujme, prečo by Alfresco nakoniec mohlo vyhrať nad ostatnými podobnými platformami.

Digitálna transformácia je spojená s úspechom.

Globálny mysliteľ Sangeet Choudary premýšľal o raketovom úspechu Silicon Valley, neznámych gigantov Airbnb, Facebook, Uber, ktoré sú dnes známe širokej verejnosti. Ide teda o digitalizáciu.

Tieto spoločnosti, ako mnoho iných, sa zrodili v rozvíjajúcom sa digitálnom veku a budú musieť vynaložiť ďalšie úsilie, aby zostali pohotoví a verní svojim klientom.

Sangeet zobrazuje tri body „platformizácie“ ako jadro základne digitálneho podniku:

  • 1. Účinnosť prichádza s digitalizáciou preniknutou do rozhodujúcich interakcií počas prevádzky.
  • 2. Evolúcia obchodných modelov modernizovaných digitalizáciou s cieľom ich prijatia.
  • 3. Cieľom externalít je obnoviť a obohatiť platformu zasahujúcu do tretích strán.

Platformy sú populárne, pretože sú prvými digitálnymi entitami. Vráťme sa k otázke, ktorú sme na túto tému ohlásili: ako uskutočniť digitálnu transformáciu a dosiahnuť úspech.

AKO MÔŽEME PRELOMIŤ BARIÉRY MEDZI MINULOSŤOU A BUDÚCNOSŤOU S DIGITÁLNE ZABEZPEČENÝM PODNIKOM, KTORÝ VYUŽÍVA ALFRESCO?

Nasledujú kroky, podľa ktorých odporúčame postupovať:

Dopredu sa prichystajte na digitalizáciu

Prvá myšlienka, ktorá si našla miesto v mysli iniciátora digitalizácie pracovného toku a riadenia podnikových procesov v hlboko zakorenenej spoločnosti, sa bude týkať otázky, ako ľudí pripraviť na vstup do novej digitálnej éry.

Najskôr je potrebné rozdeliť všetkých zamestnancov do cieľových skupín, pokiaľ ide o ich digitálnu pripravenosť. Závisí to od každého samostatného podniku, ale uvádza sa niekoľko príkladov kľúčových kategórií podľa úrovne priamej závislosti od digitálneho toku.

Top management. Správne rady by očakávali, že si budú vedomé najlepších spôsobov, ako môžu priniesť relatívne krátku návratnosť investovaných peňažných prostriedkov, ako rýchlo a kvalitatívne sa zavedú digitálne systémy, ako aj rozsah povolení a úloh dostupných v rámci pridruženej siete atď.

Mid-level supervisors. Manažéri marketingu a prognózovania, finanční manažéri, vedúci produkčných tímov, personalisti súvisia s kategóriou dopytu po odbornej príprave z prvej ruky. Uskutočnia sa úvodné stretnutia a prednášky, workshopy a školenia pre zamestnancov, ktoré pokrývajú rozsiahle výhody pohodlnejších pracovných procesov, ktoré prináša digitalizácia. Jedným z hlavných bodov je, že strategické myslenie každého zamestnanca by sa malo pozmeniť tak, aby sa zameriavalo na nový súbor priorít.

Executors. Predajné tímy, asistenti, členovia produkčných tímov, kuriéri atď. budú vyžadovať, aby bol konkrétny výcvik pripravený nielen na použitie, ale aj na obhajobu inovácií vyvolaných na prekonanie starej objednávky a na zvýšenie úrovne spoločnosti na ďalšiu úroveň.

Neexistuje úplný zoznam kontrolných bodov, na ktoré by sme sa mali zamerať. O Odborných tipoch, ktoré sa týkajú kapacity hardvéru, koncových vízií, synergie a metodológie prenosu budeme hovoriť v nasledujúcom článku.

zdroj: aimprosoft.com

Pridať komentár